Bogdan și Ovidiu – vieți pierdute la 23 și 24 de ani

Încă două tragedii rutiere în județul Botoșani.

Ovidiu Muscalița, un tânăr în vârstă de 24 de ani, grav rănit într-un accident luni, 13 decembrie, a decedat după câteva zile la spital.

Maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un camion care venea din sens opus, tânărul fiind transportat la spital în stare critică.

Tânărul urma să fie operat luni. Apropiații au făcut apel la donarea de sânge, iar vineri, 17 decembrie, a venit anunțul trist: Ovidiu a pierdut lupta.

… Trist, foarte trist. S-a stins din viata, Ovidiu Muscalita. Ieri s-a făcut un apel, pentru a dona sange.. azi a plecat… Avea doar 24 de ani, tânăr… A părăsit aceasta lume!!Dumnezeu sa intareasca familia !, a anunțat vineri o prietenă a acestuia.

Decesul i-a îndurerat pe toți cei care l-au cunoscut.

Un tanar, ca si mine si tine muncitor, având vise si planuri, plin de simtul umorului, bland, milos, credincios, având simtul sacrificiului, iubitor, familist, implicat, foarte bun pianist si sofer, recunoscator, luptand din greu in Romania sa castige un ban cinstit, atât cat sa traiasca, sacrificand noptile si orele in care somnul e atât de dulce pentru fiecare din noi.. Ne vei lipsi atât de mult tuturor celor care am avut ocazia sa te cunoastem!, a transmis o altă apropiată a lui Ovidiu.

(…) A fost si va fi mereu in sufletele noastre acel baiat timid la prima vedere ( pentru mine ) bun si devotat, care niciodată nu ar fi spus “Nu” sa predice chiar si vinerea seara când unii dintre noi eram foarte obosiți si adormeam la biserica si totuși el nu înceta sa zâmbească si sa fie acolo trup si suflet 🖤 Ne rămân doar amintirile frumoase .. amintirile când cântam impreuna, când râdeam impreuna si ieșeam impreuna … amintiri vii si mult prețuite, a transmis și o verișoară a tânărului.

Tânărul era absolvent al Liceului Teoretic „Grigore Antipa” Botosani.

Tot în Botoșani, Bogdan, un tânăr în vârstă de 23 de ani a decedat, iar altul de 19 ani a fost grav rănit după ce mașina condusă de primul a intrat violent într-un cap de pod. Accidentul s-a produs pe raza localității Vlăsinești, în noaptea de luni spre marți (13/14 decembrie).

La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, conducătorul autoturismului era scos din mașină de martorii accidentului, iar pasagerul de pe scaunul din dreapta față era încarcerat.

Pompierii l-au scos din autoturism, acesta fiind preluat de echipajul SAJ.

Șoferul era inconștient. În ciuda eforturilor depuse de medici s-a declarat decesul, au precizat reprezentanții ISU Botoșani.

Bogdan, șoferul de 23 de ani decedat, avea o fetiță de 3 ani și urma să se căsătorească. El și iubita sa fuseseră plecați în străinătate.

Botosaninews.ro a relatat, citând polițiști, că șoferul ar fi mers în localitatea Vlăsinești pentru a discuta despre cumpărarea unei mașini, ar fi luat fără acordul proprietarului autoturismul, iar după aproximativ 500 de metri a pierdut controlul.

Observatornews.ro prezintă altă variantă: tânărul ar fi plecat să cumpere suc pentru fetița lui.

Acul kilometrajului s-a oprit la 110, potrivit unor localnici.

Foto: ISU Botoșani

Tot vineri, 17 decembrie, un șofer de 24 de ani a murit în județul Maramureș după ce a intrat cu mașina într-un stâlp.

Accidentul s-a produs pe D.N. 18, în localitatea Moisei, în jurul orei 16.00.

Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un tânăr de 24 de ani din Borșa, aflat la volanul unui autoturism condus din direcția orașului Borșa spre Moisei, a intrat pe contrasens și a lovit stâlpul de electricitate alăturat drumului public.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 24 de ani și vătămarea corporală a unei minore de 15 ani din Borșa, care a fost transportată la spital.

Lasă un comentariu